Регистрация в Bosch

VeroCup
Прелистете надолу

Стремежът към устойчив начин на живот е водещ принцип в нашето производство. Точно затова акумулаторната 18V батерия на Bosch, която захранва безжичните прахосмукачки Unlimited е проектирана така, че да работи с широка гама от други 18V инструменти за дома и градината в рамките на POWER FOR ALL ALLIANCE.

Така нито една задача у дома не остава отложена „за утре“ – когато имате нужда от повече време за работа или повече мощност на вашата безкабелна прахосмукачка, просто сменете батериите между Вашите съвместими уреди и продължете, докато не приключите всичко планирано.

Докато безжичните електроинструменти дават удобство в ежедневието, различните батерии и зарядни устройства, които вечно са оплетени на кълбо, внасят пълен безпорядък в домовете ни. Освен това наличието на толкова много устройства с едно приложение е неикономично и вредно за планетата.

Системата POWER FOR ALL решава този проблем, като предлага една висококачествена 18V батерия Bosch, която е 100% съвместима с всички 18V електроуреди и електроинструменти от Bosch семейството. Сглобявате гардероба в детската стая и винтовертът ненадейно е изтощен? Няма проблем – сменете батерията с тази от Вашата безкабелна прахосмукачка Unlimited и продължете да майсторите.

Прочетете повече за батерията Power For All

Обичате у дома да е перфектно чисто, въпреки че постоянно сте заети? С новата Ви безкабелна прахосмукачка Unlimited почиствате за минути и получавате шанса да играете за един от 50 електроинструмента Bosch! Най-после сте решили да поправите разклатените столове в дневната? С избора на необходимия електроинструмент от нашия списък с промоционални модели, участвате за една от 12 безкабелни прахосмукачки Unlimited! Необходима е регистрация.

Още информация за играта на Домакински уреди Bosch и формуляр за регистрация
Още информация за играта на Електоинструменти Bosch и формуляр за регистрация
MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!